Rambøll

Analyser og simuleringer i stor skala

Versio assisterer løbende Rambøll med forskellige konsulentopgaver inden for high performance computing. Det er gerne analyser og simuleringer i stor skala; såvel løsninger til egne interne opgaver eller løsninger til kunderettede opgaver.

Ofte, drejer det sig om opgaver, hvor Rambøll ikke har de fornødne ressourcer internt, og vælger derfor at trække Versio ind på opgaven, som i forvejen er godt bekendt med systemer, organisation og forretningsgange.

Nicehair

Cloud baseret infrastruktur

Versio har, som ekstern konsulent for Nicehair.dk, bistået med flytning af webshops fra en traditionel hosting platform til en cloud-baseret infrastruktur. I forbindelse med denne løsning, er der benyttet flere cloud services som f.eks. e-mail gateway, load-balancer og database hosting.

Når det drejer sig om store kampagner, giver disse services mulighed for at skalere kapaciteten op, og her viser erfaringer, at trafikken kan mere end tidobles – inden for få minutter.

Økolariet

Intuitivt og brugervenligt bookingsystem

Versio har udviklet et bookingsystem til Økolariet, som anvendes af institutioner i Vejle kommune samt af institutioner uden for kommunen. Bookingsystemet er udviklet i tæt samspil med Økolariet og skræddersyet til deres behov.

Ønsket var et simpelt, intuitivt og brugervenligt system. Systemet løser behov som f.eks. administration af undervisere, lokaler og uddannelsesforløb. Desuden kan systemet betjenes via smartphone og tablet.

Illegalpresse

Online arkiv med effektiv søgefunktion

Til Historisk Samling fra Besættelsestiden (HSB) i Esbjerg, har Versio udviklet siden illegalpresse.dk. Kunden ønskede et online arkiv for de illegale blade, der blev skrevet af den danske modstandsbevægelsen under 2. verdenskrig.

Sitet er designet, så det er nemt at finde indhold via søgning i tags, personer og begivenheder. HSB står selv for scanning og tagging af alt nyt materiale og blade, som de nemt kan oprette og administrere fra den specialbyggede administrationsside.

Socialevent

Integration mellem online billetsystem og Facebook

Socialevent.dk, som er et online billetsystem, er udviklet af Versio. Systemet benyttes bl.a. af Studiebyen i Esbjerg, hvor de studerende fra alle de videregående uddannelser, nemt kan tilmelde sig forskellige events.

Ligeledes har arrangørerne mulighed for at tilbyde forskellige arrangementer via den digitale platform. Billetsystemet kan nemt integreres til websites og Facebook.

Systemet er designet efter SOA principper, dvs. en serviceorienteret arkitektur, hvor alle dele af systemet er integrer-bar med arrangørernes systemer.

Grundideen bag systemet er, nem og enkel integration til hjemmesider og Facebook, så det kan administreres uden nævneværdig IT-kendskab. Versio supporterer og ejer socialevent.dk.

Vestkystløbet

Skræddersyet system sparer mange ressourcer

Versio har udviklet Vestkystløbets hjemmeside. Den er bygget på Drupal CMS, som er et af de mest udbredte open-source CMS-systemer. Udover at fungere som informativ hjemmeside for Vestkystløbet, kan der også foretages reservation og administration af standpladser direkte på hjemmesiden.

Her har det været en fordel, at modulet er designet fra bunden, således at det er skræddersyet til kundens arbejdsgange som f.eks. forhåndsreservationer af standpladser og tilmeldinger. Løsningen har betydet, at de tidligere arbejdsgange med mange administrative timer i løbet af året, nu er reduceret til ganske få minutter.